Gewichtsconsulente Anne Mulder

Samen gaan we kijken hoe we je eetgewoonten en levensstijl blijvend kunnen veranderen in een gezonde levensstijl die het beste past bij jouw manier van leven. Dit is geen crashdieet, maar afvallen door middel van het aanleren van een gezond en normaal eetpatroon.

 

Mijn naam is Anne Mulder, 39 jaar en ik woon met mijn vriend en onze vier kinderen in Deventer. Ook ik heb 6 jaar geleden besloten dat ik voor mezelf ging kiezen en het roer volledig omgegooid. Met hulp van een gewichtsconsulente ben ik inmiddels al 5 jaar 25 kilo kwijt en ik voel me super! (lees hier mijn verhaal)

Van mij zul je niet snel horen dat je iets niet mag eten, maar vooral wat wel. Ik weet dat het kan: met normale, gezonde voeding en beweging afvallen, op gewicht blijven en vooral ook blijven genieten! Want bij gezonde voeding is er best ruimte voor iets extra’s!”

 

Mijn praktijk heet Belle Sante, wat betekent mooi gezond; dat is wat ik wil bereiken voor mensen; een voor hen gezond gewicht waar zij zich goed, gezond en mooi bij voelen.

Tijdens de begeleiding krijg je zowel voeding- als beweegadviezen, want naast gezond eten is bewegen heel belangrijk.

 

Door mij gevolgde opleidingen / nascholingen / trainingen:

- diploma gewichtsconsulente (2014)

- specialisatie emotie-eten (2017)

- E-cursus de basics van suiker (2018)

- training menu in de menopauze (2018)

 

Gevolgde lezingen / workshops:

2017:

Huub Smolders: straling

Juglen Zwaan en Ralph Moorman: supermarktsafari 2.0

 

2018:

Evert Heinz: verhoog de energie en flow in je leven.

Jerome Wehrens: kunnen we meer dan we denken?