werkwijze

Kennismakingsgesprek.

Tijdens deze kennismaking wil ik graag kijken wat voor jou een passende weg is naar een gezonder leven. Immers, een goed afslankadvies staat niet in een boekje, het is tenslotte altijd een persoonlijk verhaal. Op basis hiervan kan je beslissen of deze methode je aanspreekt.

Intakegesprek

Tijdens het intake gesprek zal ik je uitgebreid meten en wegen. We nemen samen je huidige leefpatroon door en ik geef je een eetdagboek mee waarin je alles wat je eet en drinkt een week bijhoudt. Hierna stel ik aan de hand van de verzamelde gegevens een behandelplan op. Deze zal ik uitgebreid met je bespreken.

Consulten

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we altijd de voortgang en de zaken waar je tegen aan loopt. Je leert je ' nieuwe gezonde levensstijl' in allerlei situaties toe te passen.

Verder kun je vragen stellen en eventuele moeilijkheden doorspreken. Uiteraard word je ook altijd gemeten en gewogen.

 

Weegconsulten

Indien je het gevoel hebt dat je al goed weet hoe je je nieuwe levensstijl kan toepassen,dan kan je kiezen voor een weegconsult. Ik weeg en meet je en we hebben uiteraard een kort gesprekje over hoe het met je gaat, want afvallen is één ding, maar blijvend een gezond gewicht behouden is veel moeilijker.

 

Duo afvallen

Soms wil het extra motiverend werken om samen met uw partner, een vriend(in) of familielid de uitdaging aan te gaan om een gezonder gewicht te behalen en behouden. Ook het delen van ervaringen met anderen is soms prettig. Gezamenlijke consults zijn daarom mogelijk en ook nog eens voordeliger. Je betaalt beide 75% van het individuele tarief.

 

Zie hiervoor mijn pagina tarieven.