wie ben ik
Anne Mulder gewichtsconsulente voor afvallen Schaklhaar - Deventer

Mijn naam is Alet Elshof. Ik ben 38 jaar, getrouwd en heb 2 leuke kids die op de basisschool zitten. Sinds kort ben ik leefstijlcoach. Dit is ontstaan doordat ik zelf mijn leven anders wilde gaan inrichten. Ik merkte dat ik veel dingen “moest”. Ik jaagde maar door.

 

Mijn werk koste mij veel energie. Ik lag dagelijks met een dekentje op de bank met een zak chips, ik had veel stress, voelde me doodmoe, sliep slecht en liep vaak achter de feiten aan. Ik vond het moeilijk om nee te zeggen en mijn leven lekker te laten lopen zoals ik dat wilde. Op een dag dacht ik “Wil ik zo oud worden? Nou nee echt niet! Dit moet anders kunnen”.

 

Op 1 januari 2016 ben ik met mijn werk gestopt en gestart met een HBO opleiding tot Holistisch leefstijlcoach. Dit voelde als een warm bad. Tijdens de opleiding heb ik lessen gevolgd over coaching, yoga, ontspanning, ademhaling, persoonlijke aandachttraining, bewegen en gezonde voeding.

Gaandeweg de opleiding voelde ik mij energieker, fitter en gelukkiger worden. Die gezonde leefstijl bevalt super! Na een gejaagd leven kan ik nu echt ontspannen en genieten en weet ik wat goed voor mij is.

 

Mijn focus bij Belle Sante ligt op het gebied van gedragsverandering. Naast het coachen op bewegen en ontspannen verzorg ik de cursus Vitaal eten, bewegen en ontspannen. Daarnaast werk ik als voeding- en beweegcoach bij Curves, een fitnesscentrum met 30 minuten krachttraining speciaal voor vrouwen. Door mijn werk, opleiding en cursussen ben ik beter naar mijzelf gaan luisteren en leid ik nu een leven waar ik mij gezond en happy bij voel. Ik gun dit anderen ook.

 

Door het coachen van anderen en te zien wat dit teweeg brengt is dit echt mijn passie geworden. Ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen om hun doelen te verwezenlijken. Het is heel interessant en bijzonder om mensen te mogen volgen in hun ontwikkelingsproces. Er gebeurt in korte tijd zoveel. Diep van binnen weten mensen heel goed wie ze zijn en wat ze willen, als je maar goed naar jezelf luistert. En daar wil ik je graag door middel van coaching bij helpen. Doen wat jij wilt en waar jij gelukkig van wordt.

 

Durf te dromen!