Onderzoek heeft uitgewezen dat een gezonde leefstijl van medewerkers de productiviteit bevorderd. Belle Sante staat voor mooi gezond en wij geloven dat mensen die lekker in hun vel zitten en op een positieve manier met hun gezondheid bezig zijn ook beter tot hun recht komen op hun werk.
Met onze workshop krijgen de medewerkers op een positieve manier een gezondheidsboost op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.
We beginnen met een vitaliteitscheck. Dit versturen we via de mail. Iedereen vult hem voor zichzelf in. Hoe vitaal ben ik? Wat gaat hierin goed en wat zou ik nog willen veranderen.
Tijdens de workshop krijg je anderhalf uur informatie over voeding, beweging en ontspanning. Het is heel interactief en er is veel ruimte voor vragen of discussie. We gaan ook concreet met de informatie aan de slag door tussendoor gezonde hapjes te proeven en beweegoefeningen te doen.
We eindigen met het invullen van een checklist. Wat heb ik opgepikt tijdens de workshop en wat zou ik uit willen gaan proberen of wat juist helemaal niet.
Aan het einde krijgen alle deelnemers een goodybag mee met allerlei hulpmiddelen op met een gezonde leefstijl aan de slag te gaan op het gebied van voeding, beweging en ontspanning en dit toe te passen op het werk.
Zoek jij voor je bedrijf een positieve en gezonde teambuildingsactiviteit neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.