Het Power Circuit is een les van 30 minuten waarin krachtoefeningen op de plaats worden gedaan. Alle grote spiergroepen worden getraind. Er worden oefeningen staand, zittend en liggend gedaan. Ook is er aandacht voor evenwicht, balans, kernstabiliteit, uithoudingsvermogen. Je wordt sterker en je conditie neemt toe door het volgen van deze les. De benodigde materialen liggen voor je klaar, zoals gewichtjes, elastieken etc. De les is in groepsverband en wordt verzorgd door 1 vaste trainster. Iedereen kan op eigen niveau aan de slag. Er wordt altijd begonnen met een warming-up en afgesloten met een cooling-down.

Wat trek je aan?

Sportkleding in laagjes, sport/hardloopschoenen. De les vindt altijd buiten plaats, dus houd hier met de kledingkeuze rekening mee. Benodigdheden: matje, handdoek en bidon/ flesje water.

Verdere info

De oefeningen kunnen op eigen niveau uitgevoerd worden. De trainster biedt meerdere alternatieven op een oefening, zodat de intensiteit lager en hoger kan zijn. Zo is het voor iedereen leuk, uitdagend en mogelijk om deel te nemen aan deze les. Het Power Circuit wordt op de maandagavond in Schalkhaar en op woensdagavond in Deventer aangeboden na een Power Walk les. Deze vindt dus achter elkaar en op dezelfde locatie plaats en zijn dus goed te combineren en desgewenst achter elkaar te volgen.