Welkom bij Powerclub Deventer!

Powerclub Deventer is het beweegaanbod van Belle Santé.

We bieden verschillende lessen aan. Onze hoofactiviteit is Powerwalking en dat vindt op alle dagen in de ochtend en/of de avond plaats in en rondom Deventer.

Daarnaast kun je nu ook deelnemen aan andere lessen bij de Powerclub Deventer, zoals het Power Circuit en de Power Aerobics. Op deze manier hebben we een breder aanbod en is er voor ieder wat wils. En kun je als je dat leuk vindt lekker variëren en afwisselen.

Per maand bieden we extra activiteiten aan. Hierbij kun je denken aan:

  • Powerwalking met kids. Deze les wordt vaak in een vakantie ingepland, zodat je als de kids thuis zijn toch kunt blijven bewegen, want je neemt ze lekker mee. De les is vooral gericht op het plezier met elkaar en wordt gevuld met niet te ver wandelen en allerlei leuke obstakels, spelletjes en activiteiten.
  • Powerwalk XL. De les is hetzelfde als een normale powerwalkles, deze is nu alleen extra lang en de route is extra mooi ;) Ongeveer 2 uur.
  • De Vroege Vogel Powerwalk. Deze les is op een extra vroeg tijdstip. De focus ligt op de intense beleving van het ontwaken van de dag. De route zal plaatsvinden in het bos, waar de natuur langzaam wakker wordt. En wij onze longen vullen met frisse lucht en de dag super gezond beginnen.
  • Mindful Walk. Mindful betekent met je volle bewustzijn in het moment zijn. Wij combineren dit met rustig wandelen. Al wandelend gaan we voelen en ervaren. Met als doel de hectiek van het dagelijks leven een uurtje los te laten, door met aandacht en zonder oordelen stil te staan bij onszelf en onze omgeving. Dit doen we in de natuur en hierbij hebben we aandacht voor ons lichaam, ademhaling en zintuigen.

Er zijn nog allerlei andere activiteiten die we aanbieden. Indien je lid bent, maakt niet uit of je een strippenkaart of een abonnement hebt, kun je deelnemen aan een activiteit die je aanspreekt. Via de Powerclub app, word je op de hoogte gehouden van het programma en het aanbod.

Momenteel vinden er geen extra activiteiten plaats in verband met de corona maatregelen! De powerwalklessen en circuittraining gaan wel door, dit gebeurt in tweetallen.

Bij al onze beweeglessen vinden wij het belangrijk dat het toegankelijk, uitdagend, gezellig en gezond is. Je zoekt je grens op, maar gaat niet over je grenzen heen. Iedereen is ook anders en heeft een ander doel met bewegen. De een wil meer conditie opbouwen, de ander wil wat afvallen, weer een ander komt voor de sociale contacten of ter ontspanning om lekker even je hoofd leeg te maken. Wij vinden dat het belangrijk is om iets te doen wat je leuk vindt, haalbaar is en past bij je doel.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een van onze lessen. Wandel dan voor extra informatie lekker door onze website en meld je aan voor een gratis en vrijblijvende proefles. Mogelijk bewegen we dan binnenkort samen bij de Powerclub Deventer, gezellig!

De lessen worden aangeboden in de ochtend en de avond. We hebben bewust voor deze tijdstippen gekozen, aangezien dit heel goed is voor kwalitatief goed slapen en uitgerust wakker worden. Wil je hier meer van weten? Dan kun je bij ons ook terecht voor een slaapprogramma, waar het powerwalken deel van uit kan maken. Ook kan het volgen van beweeglessen gecombineerd worden met een voedingsadvies/ plan /programma, individueel of in een groep. Er is van alles mogelijk. Bij Belle Santé werken we samen aan een gezonde leefstijl die bij jou past! 

Heb je vragen of is er nog iets onduidelijk dan kun je ons bellen of mailen, zie onze contactgegevens.