info avondWij organiseren regelmatig informatie-avonden bij ons aan de praktijk. Om op de hoogte te zijn wanneer wij deze info-avonden en workshops organiseren kun je ons volgen op facebook. Daar maken wij altijd promotie voor. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen bij belangstelling. Wij nemen dan contact met je op zodra deze avond georganiseerd wordt.
Tijdens een informatie avond gaan we in op een bepaalde thema, zoals hormonen, de overgang of suiker.
Er wordt uitlegd wat er gebeurt in je lichaam en wat je zoals met voeding en leefstijl kan doen om gezonder - fitter - slanker te worden.

 

 

Tijdens de overgang maakt het lichaam het geslachtshormoon oestrogeen niet langer in dezelfde hoeveelheid aan. Daardoor komt het tot sterke schommelingen in de hormoonspiegel. Het lichaam raakt in de war en reageert met allerlei verschijnselen zoals opvliegers, slaapproblemen, stemmingswisselingen en gewichtstoename.

Een gezonde leefstijl en de juiste voeding houdt hormonen beter in balans en vermindert de klachten.
De avond zal bestaan uit uitleg over de hormonale veranderingen tijdens de menopauze, het herkennen van verschijnselen, gewichtstoename en voedingsadvies.

Klik hier voor de tarieven.
Aanmelden:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier

Leefstijlcoach Alet Elshof
06-15259689

Gewichtsconsulente Anne Mulder
06-10935248

Praktijkadres:
Schonenvaardersstraat 14
(Office Point Deventer)
Deventer

(wandel)coaching vanuit Schalkhaar