Pwerclub Deventer

Samen werken aan een gezonde leefstijl

ontspannen alet zwWe slapen maar liefst een derde deel van ons leven. En dat is niet zonde van onze tijd, want slapen is erg belangrijk voor zowel lichamelijk als geestelijk herstel.

Het is dan ook erg vervelend als je slaapproblemen hebt. Want dan mis je al deze voordelen. Gelukkig is goed slapen te leren. Blijf niet worstelen en woelen maar geef je op voor dit slaapprogramma.

Alet heeft een opleiding tot Leefstijl- en Slaapcoach gevolgd met de kennis uit de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Indien je wilt afvallen is het naast gezonde voeding en beweging ook belangrijk om aandacht te hebben voor ontspanning en een goeie nachtrust. Stress en een ongezond adempatroon kunnen een grote veroorzaker zijn van overgewicht en het ervaren van lichamelijke en geestelijke ongemakken.

In het slaapprogramma komen we 3 maanden elke week op de woensdagochtend bij elkaar. Er is aandacht voor denken, doen en ervaren.

Denken: Je ontvangt een map met de theorie omtrent slapen en een goede nachtrust. De theorie wordt tijdens de bijeenkomsten besproken en vervolgens toegepast in de praktijk.

Doen: Als je eenmaal weet hoe het zit, wil je het ook effectief gaan toepassen. Aan de hand van verschillende coachtechnieken gaan we de theorie toepassen in de praktijk. Ieder op zijn eigen tempo en manier.

Denken en doen. Om de week van 9 tot 10.30 uur.

We sluiten elke bijeenkomst af met ROL oefeningen. ROL staat voor Relax, Ontspan en Laat los. Dit kunnen rek, strek, visualisatie, onstpannings- en/of ademhalingsoefeningen zijn. Om de week van 10.30 tot 11 uur.

Ervaren: Mindfulness Walk. Deze vindt om de week plaats in Schalkhaar in een bosrijke omgeving. 9 tot 10 uur.

In de laatste week van het programma krijgt elke deelnemer een persoonlijk ontspanmoment voor zichzelf. Aan de hand van drukpunten op het hoofd kan er losgelaten en ontspannen worden.

Wil jij weer slapen als een roosje, meld je dan aan via ons contactformulier. De nieuwe groep start op woensdag 2 september 2020 om 9 uur. Er is plek voor 8 deelnemers. De kosten kun je terug vinden onder het kopje tarieven.

Voor vragen en/ of verdere uitleg van het programma kun je telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

Button voeding

Button Beweging

Button ontspanning

Button Coaching

Wij zijn officieel Power Walking trainer:

logo wit 150pxb

 

Mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alet Elshof - 06-15259689
Beweegconsulent en Leefstijlcoach
Slaapcoach

Anne Mulder - 06-10935248
Beweegconsulent en Gewichtsconsulent
Slaapcoach

Praktijkadres:
Dortmundstraat 5
7418 BH  Deventer.

(wandel)coaching vanuit Schalkhaar

Download flyer

flyer powerwalking 150pxh

Download lesrooster

lesrooster klein