Pwerclub Deventer

Samen werken aan een gezonde leefstijl

 

Samen gaan we kijken hoe we je eetgewoonten blijvend kunnen veranderen zodat het een gezonde leefstijl wordt die bij jou past. 
Hoe eet je nu en welke aanpassingen kunnen wij daarin maken om te komen tot een leefstijl waar jij je goed bij voelt en die vol te houden is? 
Dat is ons doel: zorgen dat jij je gezond, fit en slank voelt! Dat jij lekker in je vel komt. Dat eten of je gewicht niet langer een issue is in je leven, dat verdien je!

Wij hebben een erkende opleiding tot gewichtsconsulent afgerond en zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor kan je een (gedeelte) van je factuur vergoed krijgen via je aanvullende zorgverzekering.

 

EEN DOEL ZONDER PLAN IS EEN DROOM
Wat zijn je waardes nu en waar willen we naartoe? En hoe gaan we dat doen? Wij zijn opgeleid om een voedingsplan op te stellen dat mensen helpt om af te vallen of om op gewicht te komen en te blijven. Ter ondersteuning van het afvallen wordt ook het bewegen onder de aandacht gebracht. Wij zullen je informeren, motiveren en een plan van aanpak op maat maken. In dit plan nemen wij alle onderdelen voor een gezonde leefstijl mee. Vaak beginnen klanten met een persoonlijke intake en behandelplan. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we alle mogelijkheden en kijken we wat het beste bij jou past. Ook kijken we of er een klik is. Het is belangrijk dat je je goed bij ons voelt, want wat we gaan nogal wat aan samen.

In het behandelplan staan je startwaarden met alle uitleg wat deze inhouden. Hierbij kan je denken aan: vetpercentage, BMI, spierpercentage, visceraal vet en middelomtrek. Ook hebben we een persoonlijk stuk voor jou erin staan op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Want afvallen is veel meer dan voeding alleen! In elk behandelplan hebben we ook een weekmenu voor je zitten, op jouw waardes gebaseerd en waar je lekker mee aan de slag kan. Als dit je bevalt, dan zijn er meerdere weekmenu's mogelijk. Dit betekent niet dat je aan menu's vastzit, maar het kan je wel de juiste houvast geven om in het begin te leren wat eigenlijk ook alweer normaal gezond eten is. Want veel mensen zijn het helemaal kwijt. Veel vrouwen eten veel te weinig en gaan dan juist in de avond de kast in om te 'grazen'. Dit kan je grotendeels voorkomen door voldoende te eten. Daar helpen wij je bij! Het kan echt!

 

SOORTEN BEGELEIDING
De begeleiding hierna bestaat uit of individuele begeleiding met een strippenkaart of deelname aan één van onze programma's. 

Met een strippenkaart kan je voor weegmomenten terecht bij Anne of Alet, voedingsconsulten bij Anne en / of coachingsgesprekken met Alet. Dit is per persoon verschillend en bieden we op maat aan. Hierom werken we met een strippenkaart die inzetbaar is zoals jij hem nodig hebt. Dus: waar loop jij tegenaan tijdens dit traject en waar kunnen wij jou mee helpen? Ook is met onze strippenkaart het kopen van persoonlijke menu's mogelijk.  

 

PROGRAMMA'S
Er zijn ook verschillende programma's waar je uit kan kiezen, sommigen in groepsvorm en anderen juist individueel. Het kan ook zijn dat één van deze programma's een beter startpunt voor je is. Dat er uit de intake blijkt dat je meer zal hebben om hiermee te starten in plaats van individuele begeleiding, omdat al best helder is waar bij jou de meeste winst te behalen is. Dit verschilt per persoon en we bespreken altijd alle mogelijkheden met je. 

- Ben jij het vertrouwen in jouw slaap kwijt en wil je hier heel graag wat aan doen? Blijf niet worstelen en woelen, maar geef je op voor het slaapprogramma.
- Wil je graag de steun vanuit een groep en zeker weten dat je 3 maanden lang alles geeft en vooral niet opgeeft? Dan is het afvalprogramma geschikt voor jou.
- Merk jij dat je gaat eten uit emotie? Bijvoorbeeld omdat je het gezellig vindt. Of juist als je moe bent? Of omdat je verdrietig of boos bent? Dan is het waarschijnlijk verstandig om te starten met het programma emotie-eten.
- Misschien wil je nu echt eens doorpakken met Anne als expert op voedingsgebied, Alet als toegewijd coach op het gebied van slaap en gedrag en zowel Anne als Alet als beweegconsulent en wil je graag individeel door ons begeleid worden? Ook dit is mogelijk. Je kan in overleg met ons een (half) jaar lang voeding en beweging begeleiding krijgen. Dit programma stemmen we natuurlijk af en jouw wensen.

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking!

Button voeding

Button Beweging

Button ontspanning

Button Coaching

Wij zijn officieel Power Walking trainer:

logo wit 150pxb

 

Mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alet Elshof - 06 152 596 89
Beweegconsulent en Leefstijlcoach
Slaapcoach

Anne Mulder - 06 109 352 48
Beweegconsulent en Gewichtsconsulent
Slaapcoach

Fleur de Haan - 06 156 152 40
Beweegagoog en Sportkundige

Praktijkadres:
Koningin Wilhelminalaan 13
7433 CD Schalkhaar

(wandel)coaching vanuit Schalkhaar

Download flyer

flyer powerwalking 150pxh

Download lesrooster

lesrooster klein