Pwerclub Deventer

Samen werken aan een gezonde leefstijl

Samen gaan we kijken hoe we je eetgewoonten en levensstijl blijvend kunnen veranderen in een gezonde levensstijl die het beste past bij jouw manier van leven. Dit is geen crashdieet, maar afvallen door middel van het aanleren van een gezond en normaal eetpatroon.

Van ons zul je niet snel horen dat je iets niet mag eten, maar vooral wat wel. Wij weten dat het kan: met normale, gezonde voeding en beweging afvallen, op gewicht blijven en vooral ook blijven genieten! Want bij gezonde voeding is er best ruimte voor iets extra’s!”
Wij hebben een erkende opleiding tot gewichtsconsulent afgerond en zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor kan je een (gedeelte) van je factuur vergoed krijgen via je aanvullende zorgverzekering.

Wij zijn opgeleid om een voedingsplan op te stellen dat mensen helpt om af te vallen of om op gewicht te komen en te blijven. Ter ondersteuning van het afvallen wordt ook het bewegen onder de aandacht gebracht. Wij zullen je informeren, motiveren en een plan op maat maken. In dit plan nemen wij alle onderdelen voor een gezonde leefstijl mee. Wij zijn immers ook slaapcoach, beweegconsulent en Alet is leefstijlcoach.

Er zijn verschillende vormen van begeleiding mogelijk. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden en aan de hand hiervan kan je kijken welke vorm van begeleiding je aanspreekt en tevens of de klik er is. Het is belangrijk dat je je goed voelt bij ons, want we gaan ook wat aan samen! 

Vaak beginnen klanten met een persoonlijke intake en behandelplan. Hierin staan al je startwaardes en tevens alle uitleg erbij wat deze inhouden en waar we samen naartoe gaan werken. Hierbij kan je denken aan: vetpercentage, BMI, spierpercentage, visceraal vet en middelomtrek. Ook hebben we een persoonlijk stuk voor jou erin staan op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Want afvallen is veel meer dan voeding alleen! In elk behandelplan hebben we ook een weekmenu voor je zitten, op jouw waardes gebaseerd en waar je lekker mee aan de slag kan. Als dit je bevalt, dan zijn er meerdere weekmenu's mogelijk.

De begeleiding hierna bestaat uit of individuele begeleiding met een strippenkaart of deelname aan één van onze programma's. 

Met een strippenkaart kan je voor weegmomenten terecht bij Anne of Alet, voedingsconsulten bij Anne en / of coachingsgesprekken met Alet. Dit is per persoon verschillend en bieden we op maat aan. Hierom werken we met een strippenkaart die inzetbaar is zoals jij hem nodig hebt. Dus: waar loop jij tegenaan tijdens dit traject en waar kunnen wij jou mee helpen? Ook is met onze strippenkaart het kopen van persoonlijke menu's mogelijk.  

Er zijn ook verschillende programma's waar je uit kan kiezen, sommigen in groepsvorm en anderen juist individueel. Het kan ook zijn dat één van deze programma's een beter startpunt voor je is. Dat er uit de intake blijkt dat je meer zal hebben om hiermee te starten in plaats van individuele begeleiding, omdat al best helder is waar bij jou de meeste winst te behalen is. Dit verschilt per persoon en we bespreken altijd alle mogelijkheden met je. 

- Ben jij het vertrouwen in jouw slaap kwijt en wil je hier heel graag wat aan doen? Blijf niet worstelen en woelen, maar geef je op voor het slaapprogramma.
- Wil je graag de steun vanuit een groep en zeker weten dat je 3 maanden lang alles geeft en vooral niet opgeeft? Dan is het afvalprogramma geschikt voor jou.
- Merk jij dat je gaat eten uit emotie? Bijvoorbeeld omdat je het gezellig vindt. Of juist als je moe bent? Of omdat je verdrietig of boos bent? Dan is het waarschijnlijk verstandig om te starten met het programma emotie-eten.
- Misschien wil je nu echt eens doorpakken met Anne als expert op voedingsgebied, Alet als toegewijd coach op het gebied van slaap en gedrag en zowel Anne als Alet als beweegconsulent en wil je graag individeel door ons begeleid worden? Ook dit is mogelijk. Je kan in overleg met ons een (half) jaar lang voeding en beweging begeleiding krijgen. Dit programma stemmen we natuurlijk af en jouw wensen.

Wij proberen je op alle gebieden te begeleiden en te helpen om gezonder - fitter- en slanker te worden. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking!

Button voeding

Button Beweging

Button ontspanning

Button Coaching

Wij zijn officieel Power Walking trainer:

logo wit 150pxb

 

Mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alet Elshof - 06-15259689
Beweegconsulent en Leefstijlcoach
Slaapcoach

Anne Mulder - 06-10935248
Beweegconsulent en Gewichtsconsulent
Slaapcoach

Praktijkadres:
Dortmundstraat 5
7418 BH  Deventer.

(wandel)coaching vanuit Schalkhaar

Download flyer

flyer powerwalking 150pxh

Download lesrooster

lesrooster klein