Samen werken aan een gezonde leefstijl

Samen gaan we kijken hoe we je eetgewoonten en levensstijl blijvend kunnen veranderen in een gezonde levensstijl die het beste past bij jouw manier van leven. Dit is geen crashdieet, maar afvallen door middel van het aanleren van een gezond en normaal eetpatroon.

Van ons zul je niet snel horen dat je iets niet mag eten, maar vooral wat wel. Wij weten dat het kan: met normale, gezonde voeding en beweging afvallen, op gewicht blijven en vooral ook blijven genieten! Want bij gezonde voeding is er best ruimte voor iets extra’s!”
Wij hebben een erkende opleiding tot gewichtsconsulent afgerond en zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor kan je een (gedeelte) van je factuur vergoed krijgen via je aanvullende zorgverzekering.

Wij zijn opgeleid om een voedingsplan op te stellen dat mensen helpt om af te vallen of om op gewicht te komen en te blijven. Ter ondersteuning van het afvallen wordt ook het bewegen onder de aandacht gebracht. Wij zullen je informeren, motiveren en een plan op maat maken. In dit plan nemen wij alle onderdelen voor een gezonde leefstijl mee. Wij zijn immers ook slaapcoach, beweegconsulent en Alet is leefstijlcoach.

WORKSHOP EMOTIE ETEN

Lukt het je wel om af te vallen, maar kom je iedere keer weer aan? Iedereen laat zijn eetgedrag wel eens leiden door emoties. Maar als je regelmatig teveel eet door verdriet, blijheid of stress dan wil je daar misschien wel wat aan doen. In deze workshop onderzoek je, samen met gelijkgestemden, hoe je je eetgedrag minder door emoties kan laten beïnvloeden.
Wij realiseren ons dat dit een gevoelig en persoonlijk onderwerp kan zijn. Deze workshop is dan ook voor 2 personen en wordt door Alet verzorgd. Naast kort de theorie behandeld te hebben, zal er tijdens de oefeningen veel persoonlijke aandacht zijn voor bewustwording en gedragsverandering op een positieve manier die bij jou past. Onder begeleiding van Alet ga je onderzoeken op welke manier jij het beste met je emotie eten om kunt gaan, zodat dit zal verminderen of verdwijnen. Het fijnste is dan ook om met een bekende samen naar de workshop te komen. Deze vindt dan ook plaats op aanvraag. Je kan hiervoor een afspraak inplannen met Alet door ons een mailtje te sturen.

INFO HORMONEN IN BALANS

Kennis over hormonen en over hoe je daar met voeding en een gezonde leefstijl invloed op hebt, kan een belangrijke sleutel zijn naar het beter in balans komen en het verminderen van allerlei klachten.
Als je hormonen in balans zijn voel je je energiek en opgewekt, je hebt zin om in actie te komen, je hebt een goed geheugen, je voelt je goed, ziet er stralend uit en je kunt diepe vreugde en dankbaarheid ervaren. Genoeg redenen dus om hier iets meer over te weten te komen!
De avond zal bestaan uit uitleg over de verschillende belangrijkste hormonen, het herkennen van verschijnselen en bijbehorend leefstijladvies.

INFO VROUWEN IN DE OVERGANG

Tijdens de overgang maakt het lichaam het geslachtshormoon oestrogeen niet langer in dezelfde hoeveelheid aan. Daardoor komt het tot sterke schommelingen in de hormoonspiegel. Het lichaam raakt in de war en reageert met allerlei verschijnselen zoals opvliegers, slaapproblemen, stemmingswisselingen en gewichtstoename.
Een gezonde leefstijl en de juiste voeding houdt hormonen beter in balans en vermindert de klachten.
De avond zal bestaan uit uitleg over de hormonale veranderingen tijdens de menopauze, het herkennen van verschijnselen, gewichtstoename en voedingsadvies.

Onderzoek heeft uitgewezen dat een gezonde leefstijl van medewerkers de productiviteit bevorderd. Belle Sante staat voor mooi gezond en wij geloven dat mensen die lekker in hun vel zitten en op een positieve manier met hun gezondheid bezig zijn ook beter tot hun recht komen op hun werk.
Met onze workshops krijgen de medewerkers op een positieve manier een gezondheidsboost op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Hierin is van alles mogelijk. Het is heel interactief en er is veel ruimte voor vragen of discussie. Eventuele gezonde hapjes of beweegoefeningen tussendoor behoren ook tot de mogelijkheden.
Zoek jij voor je bedrijf een positieve en gezonde teambuildingsactiviteit neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Button voeding

Button Beweging

Button ontspanning

Button Coaching

Wij zijn officieel Power Walking trainer:

logo wit 150pxb

 

Mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alet Elshof - 06-15259689
Beweegconsulent en Leefstijlcoach
Slaapcoach

Anne Mulder - 06-10935248
Beweegconsulent en Gewichtsconsulent
Slaapcoach

Praktijkadres:
Schonenvaardersstraat 14
(Office Point Deventer)
Deventer

(wandel)coaching vanuit Schalkhaar

Download flyer

flyer powerwalking 150pxh

Download lesrooster

lesrooster klein