Pwerclub Deventer

Samen werken aan een gezonde leefstijl

Samen gaan we kijken hoe we je eetgewoonten en levensstijl blijvend kunnen veranderen in een gezonde levensstijl die het beste past bij jouw manier van leven. Dit is geen crashdieet, maar afvallen door middel van het aanleren van een gezond en normaal eetpatroon.

Van ons zul je niet snel horen dat je iets niet mag eten, maar vooral wat wel. Wij weten dat het kan: met normale, gezonde voeding en beweging afvallen, op gewicht blijven en vooral ook blijven genieten! Want bij gezonde voeding is er best ruimte voor iets extra’s!”
Wij hebben een erkende opleiding tot gewichtsconsulent afgerond en zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor kan je een (gedeelte) van je factuur vergoed krijgen via je aanvullende zorgverzekering.

Wij zijn opgeleid om een voedingsplan op te stellen dat mensen helpt om af te vallen of om op gewicht te komen en te blijven. Ter ondersteuning van het afvallen wordt ook het bewegen onder de aandacht gebracht. Wij zullen je informeren, motiveren en een plan op maat maken. In dit plan nemen wij alle onderdelen voor een gezonde leefstijl mee. Wij zijn immers ook slaapcoach, beweegconsulent en Alet is leefstijlcoach.

Er zijn verschillende vormen van begeleiding mogelijk. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden en aan de hand hiervan kan je kijken welke vorm van begeleiding je aanspreekt en tevens of de klik er is. Het is belangrijk dat je je goed voelt bij ons, want we gaan ook wat aan samen! 

Vaak beginnen klanten met een persoonlijke intake en behandelplan. Hierin staan al je startwaardes en tevens alle uitleg erbij wat deze inhouden en waar we samen naartoe gaan werken. Hierbij kan je denken aan: vetpercentage, BMI, spierpercentage, visceraal vet en middelomtrek. Ook hebben we een persoonlijk stuk voor jou erin staan op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Want afvallen is veel meer dan voeding alleen! In elk behandelplan hebben we ook een weekmenu voor je zitten, op jouw waardes gebaseerd en waar je lekker mee aan de slag kan.

De begeleiding hierna bestaat uit weegmomenten bij Anne of Alet, voedingsconsulten bij Anne en / of coachingsgesprekken met Alet. Dit is per persoon verschillend en bieden we op maat aan. Hierom werken we met een strippenkaart die inzetbaar is zoals jij hem nodig hebt. Dus: waar loop jij tegenaan tijdens dit traject en waar kunnen wij jou mee helpen? Loop je vooral vast met emotie eten? Dan ben je bij Alet aan het goede adres! Vind je het vooral lastig hoe je uiteten en bbq's kan inpassen in je nieuwe leefstijl? Dan heeft Anne tips en advies voor je. 

Wij proberen je op alle gebieden te begeleiden en te helpen om gezonder - fitter- en slanker te worden. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking!

Button voeding

Button Beweging

Button ontspanning

Button Coaching

Wij zijn officieel Power Walking trainer:

logo wit 150pxb

 

Mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alet Elshof - 06-15259689
Beweegconsulent en Leefstijlcoach
Slaapcoach

Anne Mulder - 06-10935248
Beweegconsulent en Gewichtsconsulent
Slaapcoach

Praktijkadres:
Dortmundstraat 5
7418 BH  Deventer.

(wandel)coaching vanuit Schalkhaar

Download flyer

flyer powerwalking 150pxh

Download lesrooster

lesrooster klein