voedingsconsulente anne mulderSamen gaan we kijken hoe we je eetgewoonten en levensstijl blijvend kunnen veranderen in een gezonde levensstijl die het beste past bij jouw manier van leven. Dit is geen crashdieet, maar afvallen door middel van het aanleren van een gezond en normaal eetpatroon.

Mijn naam is Anne Mulder, 39 jaar en ik woon met mijn vriend en onze vier kinderen in Deventer. Ook ik heb 6 jaar geleden besloten dat ik voor mezelf ging kiezen en het roer volledig omgegooid. Met hulp van een gewichtsconsulente ben ik inmiddels al 5 jaar 25 kilo kwijt en ik voel me super! (lees hier mijn verhaal)


Van mij zul je niet snel horen dat je iets niet mag eten, maar vooral wat wel. Ik weet dat het kan: met normale, gezonde voeding en beweging afvallen, op gewicht blijven en vooral ook blijven genieten! Want bij gezonde voeding is er best ruimte voor iets extra’s!”

Mijn eigen verhaal

Al sinds mijn puberteit was ik altijd iets te zwaar en ook altijd bezig met mijn gewicht.

Talloze dieeten heb ik in de loop der jaren geprobeerd; sonja bakker, dr frank, dieetpillen, het south beach dieet en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het afvallen lukte me altijd wel, maar ook kwamen langzamerhand de kilo's altijd weer terug en kon ik weer opnieuw beginnen met het volgende dieet.

Tijdens m'n zwangerschappen kwam ik ook nog eens een aantal kilo's aan, waardoor ik na de geboorte van mijn jongste zoon in 2008 ruim 100 kilo woog.

Achteraf gezien besef ik nu pas wat ik mezelf ontnomen heb. Ik kocht geen leuke kleren voor mezelf, maakte mezelf niet op en ik ging niet graag uit. Maar inmiddels leek het wel alsof ik het slank worden en blijven uit mijn hoofd had gezet en ik het had geaccepteerd. Ik had mijn werk, vrienden en ik hield thuis de boel draaiende. Maar echt tijd maken voor mezelf, omdat ik mezelf dat gunde, was er niet bij.


In de zomer van 2011 kwam ik privé in nare omstandigheden terecht en opeens besefte ik: 'of ik ga er nu iets aan doen of ik ga mijn verdriet weg eten en is het einde helemaal zoek.' Toen heb ik besloten dat ik er iets aan wilde doen, maar nu goed en toen ben ik naar de huisarts gegaan en hij verwees mij naar een gewichtsconsulente. Hier heb ik stap voor stap geleerd mijn leefpatroon aan te passen en inmiddels ben ik al 5 jaar 25 kilo kwijt.

Het heeft me zoveel meer gegeven dan alleen de verloren kilo's. Ik heb zoveel energie gekregen van het gezonde eten en bewegen; ik kan uren spelen met mijn kinderen, ik hou weer van shoppen en kleding kopen en ik ga zelfs graag zwemmen. Ik doe aan bootcamp, synergy en hardlopen en ik voel me fit en als ik nu in de spiegel kijk ben ik tevreden. Dat gevoel is goud waard en gun ik iedereen!

Door mij gevolgde opleidingen / nascholingen / trainingen:

- diploma gewichtsconsulente (2014)
- specialisatie emotie-eten (2017)
- E-cursus de basics van suiker (2018)
- training menu in de menopauze (2018)

Gevolgde lezingen / workshops:

2017:
Huub Smolders: straling
Juglen Zwaan en Ralph Moorman: supermarktsafari 2.0


2018:
Evert Heinz: verhoog de energie en flow in je leven.
Jerome Wehrens: kunnen we meer dan we denken?
Chiropractie Kuipers Zutphen: workshop houding en stabiliteit