Samen gaan we kijken hoe we je eetgewoonten en levensstijl blijvend kunnen veranderen in een gezonde levensstijl die het beste past bij jouw manier van leven. Dit is geen crashdieet, maar afvallen door middel van het aanleren van een gezond en normaal eetpatroon.

Van ons zul je niet snel horen dat je iets niet mag eten, maar vooral wat wel. Wij weten dat het kan: met normale, gezonde voeding en beweging afvallen, op gewicht blijven en vooral ook blijven genieten! Want bij gezonde voeding is er best ruimte voor iets extra’s!”
Wij hebben een erkende opleiding tot gewichtsconsulent afgerond en zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor kan je een (gedeelte) van je factuur vergoed krijgen via je aanvullende zorgverzekering.

Wij zijn opgeleid om een voedingsplan op te stellen dat mensen helpt om af te vallen of om op gewicht te komen en te blijven. Ter ondersteuning van het afvallen wordt ook het bewegen onder de aandacht gebracht. Wij zullen je informeren, motiveren en een plan op maat maken. In dit plan nemen wij alle onderdelen voor een gezonde leefstijl mee. Wij zijn immers ook slaapcoach, beweegconsulent en Alet is leefstijlcoach.